Acest site și informațiile conținute de acesta au doar scop de informare și nu trebuie interpretate ca fiind un sfat legal sau profesional.

Informația conținută de site este generală și nu se poate aplica unor probleme legale specifice. În consecință, trebuie să apelați întotdeauna la un specialist competent pentru consultanță în legătură cu problemele legale pe care le aveți.

Vă informăm că nici transmiterea sau prezentarea materialului de pe acest site nici primirea de informații pe acest site de la orice vizitator nu creează și nu constituie o relație profesională Fides Advisor - client și nu impune nici o obligație pentru FidesAdvisor. Facem toate eforturile ca informațiile furnizate pe acest site să fie exacte și utile.

Informațiile sunt prezumate a fi corecte, Informațiile sunt prezumate a fi corecte, garantat sau promis. În orice caz Fides Advisor nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate.

Vizitatorii acestui site care se bazează pe aceste informații o fac pe propriul lor risc.
Materialele publicate pe acest site fac obiectul dreptului de autor, dacă nu se prevede altfel.

Nu aveți dreptul de a reproduce în orice fel conținutul acestui site fără acordul scris al Fides Advisor.

Prețuim confidențialitatea și încrederea clienților noștri. Informațiile personale cum ar fi adresa de e-mail sau informațiile de contact pe care le furnizați prin intermedul site-ului vor fi folosite doar pentru a vă răspunde la întrebări.
Fides Advisor   © 2024 FIDES ADVISOR • Toate drepturile rezervate.
gazduire web dezvoltare web web design